Uitnodiging bijeenkomst op 26 maart voor bedrijven en bewoners

Geschreven op

De bedrijven en omwonenden van het gebied Stationsomgeving Goffert in Winkelsteeg hebben een uitnodiging in de bus gehad voor een informatiebijeenkomst op 26 maart over de aanpassingen van de hoofdwegen in en om Winkelsteeg. 

Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst. Bedrijven zijn in de middag welkom en omwonenden en overige belangstellenden in de avond. Hieronder leest u alles wat u wilt weten over de bijeenkomst. Komt u ook?

Ontwikkeling Winkelsteeg

Er gaat de komende jaren in Winkelsteeg veel veranderen. Er komt ruimte voor bedrijven, woningen, een sportcomplex met zwembad, een supermarkt en andere voorzieningen. Om deze ontwikkelingen mogelijk te maken moet de hoofdinfrastructuur in het gebied worden aangepast. Tijdens de informatiebijeenkomst in oktober 2023 hebben we bedrijven en omwonenden geïnformeerd over de aanpassingen aan de hoofdwegen. Lees hier het verslag.

Uitnodiging vervolgbijeenkomst hoofdinfrastructuur Winkelsteeg dinsdag 26 maart 2024

U bent van harte welkom op de vervolginformatiebijeenkomst over de infrastructuur in Winkelsteeg. Tijdens de bijeenkomst op 26 maart wordt in een presentatie het ontwerp voor de wegen toegelicht. Ook informeren we u over de werkvolgorde van de uitvoering en kunt u vragen stellen.

Bijeenkomst voor bedrijven

  • De bijeenkomst voor bedrijven start om 16.00 uur, de deuren zijn open vanaf 15.45 uur
  • Om 17.45 uur is de bijeenkomst klaar

Bijeenkomst voor omwonenden en andere belangstellenden

  • De bijeenkomst voor omwonenden start om 20.00 uur, de deuren zijn open vanaf 19.45 uur
  • Om 21.30 uur is de bijeenkomst klaar

Locatie

Goffertstadion (De Gaanderij) 
Stadionplein 1, 6532AJ Nijmegen 
Gratis parkeren P1

Infrastructuur, wat bedoelen we hiermee?

Met de infrastructuur bedoelen we hoofdwegen in en rondom Winkelsteeg. We gaan we een gedeelte van de S100 (Neerbosscheweg) en een deel van de S103 (Graafseweg) verleggen. Zo maken we ruimte voor woningen, bedrijvigheid en voorzieningen. Lees hier meer over deze aanpassingen aan de wegen.

Bereikbaarheid en overlast

Tijdens de uitvoering werken wij eraan dat het gebied zo goed als mogelijk bereikbaar blijft voor bedrijven en omwonenden. Overlast is bij de uitvoering van dergelijke werkzaamheden niet uit te sluiten. Heeft u rondom uw bedrijf of woning bijzonderheden op het gebied van veiligheid of bereikbaarheid? Neem dan contact met ons op via winkelsteeg@nijmegen.nl