Een foto van het parkeerterrein tussen de rijbanen van de Neerbosscheweg (s100)

Parkeerterrein Neerbosscheweg (s100) dicht

Geschreven op

Van parkeren naar wonen

Het parkeerterrein tussen de rijbanen van de Neerbosscheweg (S100) gaat begin augustus dicht. We maken deze plek vrij voor nieuwe woningen en groen. Door de twee rijbanen van de Neerbosscheweg (S100) naast elkaar te leggen, ontstaat ruimte voor de (nieuwe) bewoners van Winkelsteeg.

De auto gaat hier letterlijk plaatsmaken voor mensen die willen leven, wonen en ontmoeten in Winkelsteeg. Het grijze parkeerterrein wordt een levendige plek voor jong en oud.

Wil je meer weten over de aanpassingen in de rijbanen van de Neerbosscheweg (S100)? Lees dit artikel: Werken aan de weg - Winkelsteeg Nijmegen.

Het parkeerterrein gaat definitief dicht

Het parkeerterrein gaat dicht voor iedereen, behalve voor:

  1. Medewerkers van Heijmans, die een deel van het terrein gebruikt als werkterrein.
  2. De bewoners van het appartementencomplex aan ‘de andere kant’ van het spoor, tussen de Neerbosscheweg en het Nelson Mandelaplein: Neerbosscheweg 10 t/m 358. 

Hoor je niet bij deze groepen? Dan mag je vanaf eind juli niet meer op het terrein parkeren. We plaatsen binnenkort borden om deze boodschap duidelijk te maken.

Bijschrift bij onderstaande afbeelding: Een schematische weergave van de locatie van het parkeerterrein tussen de beide rijbanen van de Neerbosscheweg (s100).