Een foto van 'Voor anker', de locatie van het 'open huis' in Winkelsteeg

Unieke plekken in Winkelsteeg voor tijdelijke initiatieven

Geschreven op

Op donderdag 27 juni hadden we een open huis in Winkelsteeg. Verschillende geïnteresseerde ondernemers uit Nijmegen en omgeving kwamen langs om geïnspireerd te worden. Het doel is om tijdelijke initiatieven (placemaking) en evenementen in Winkelsteeg te gaan organiseren of op andere manieren tijdelijk te gaan ondernemen in Winkelsteeg. We vinden de inbreng en mening van deze partijen belangrijk. Deze keer lieten we het oude clubgebouw ‘Voor Anker’ en de oude kleedruimten in Park Winkelsteeg zien.

Een levendig Winkelsteeg

Nog dit jaar willen we tijdelijke initiatieven in Winkelsteeg huisvesten. Zo maken we het gebied leuk en aantrekkelijk voor iedereen die hier (nu of in de toekomst) werkt of woont. Dit is een mooie kans om bezoekers en buren kennis te laten maken met vernieuwend Winkelsteeg.

Hoe ziet het vervolg eruit?

Na het open huis en de marktconsultatie willen we ideeën en mogelijkheden horen. Vervolgens schrijven we een gerichte uitvraag voor de twee locaties bij Park Winkelsteeg. We sluiten niet uit dat er uit de ideeën misschien nog meer mooie plannen komen voor andere plekken in Winkelsteeg. We gaan hierover in gesprek met de betrokken ondernemers.

Ben je nog niet betrokken maar heb je wel interesse? Laat het ons weten via winkelsteeg@nijmegen.nl. We nemen dan snel contact met je op.