Gemeente Nijmegen deelt nieuwbouwplannen tijdens WoonEvent

Geschreven op

Op 28 oktober was gemeente Nijmegen aanwezig op het WoonEvent. Tijdens dit evenement konden geïnteresseerden informatie vinden over meer dan 50 nieuwbouwplannen in de regio. Verschillende bedrijven, ontwikkelaars en experts toonden de bouwplannen in een informatiestand. Zo konden bezoekers op een laagdrempelige manier vragen stellen. 

Veel interesse in Winkelsteeg

De maquette van Winkelsteeg viel op bij bezoekers van het WoonEvent en de stand werd goed bezocht. Maar liefst 1.100 mensen liepen langs om vragen te stellen over Winkelsteeg. De meeste geïnteresseerden zijn op zoek naar een woning in Nijmegen en hadden vragen over de mogelijkheden bij Winkelsteeg. Veel mensen zijn positief verrast over de plannen die er liggen. Ook geven bezoekers aan dat ze niet hadden verwacht dat er zoveel gebouwd en ontwikkeld wordt. Het aanwezige projectteam van Winkelsteeg is enthousiast over de vele reacties: “Voor veel bezoekers is Winkelsteeg nog onbekend. Daarom is het leuk om op het WoonEvent onze plannen te presenteren. Op dit moment kun je in Winkelsteeg nog geen woning kopen.” 

Wauw! Gaat dít er allemaal komen in Winkelsteeg?

Al met al was het een drukbezochte dag en konden we in de gesprekken over hoe de toekomstige wijk er uit gaat zien, veel vragen beantwoorden. “Voor ons zijn de gesprekken met potentiële bewoners van Winkelsteeg heel waardevol, daarom was onze aanwezigheid bij dit Woonevent ook belangrijk.”

Meer informatie 

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen Winkelsteeg? Meld u gratis aan voor onze nieuwsbrief.