Eerdere bijeenkomsten

Geschreven op

Alle eerdere bijeenkomsten over Winkelsteeg

 • 16 januari 2024: Nijmegen gaat binnen de Winkelsteeg weer een nieuw gebied ontwikkelen: het project Kanaalknoop Zuid. Dit project focust op het gebied rond en op de sportvelden van VV Hatert, dichtbij het Maas-Waalkanaal, Nieuwe Dukenburgsweg en de Winkelsteegseweg. Met het bestemmingsplan voor Kanaalknoop Zuid worden 1.200 woningen en ongeveer 30.000 m2 aan bedrijven en voorzieningen mogelijk gemaakt. Gemeente Nijmegen organiseerde een inloopbijeenkomst voor bedrijven, omwonenden en andere belangstellenden over de plannen. Tijdens de bijeenkomst kregen zij informatie over de plannen en konden zij vragen stellen.
   
 • 16 januari 2024: De locatie Wijchenseweg 4 is gelegen in het westen van Nijmegen, op bedrijventerrein ‘Brabantse Poort’.  Gemeente Nijmegen organiseerde een inloopbijeenkomst voor bedrijven, omwonenden en andere belangstellenden over de plannen voor Wijchenseweg 4. 
   
 • 24 oktober 2023: De wegen in en rondom Winkelsteeg veranderen. Gemeente Nijmegen organiseerde twee informatiebijeenkomsten over wat er gaat veranderen aan de wegen en  infrastructuur. Er waren aparte bijeenkomsten voor bewoners en bedrijven. Zij konden vragen stellen aan de projectmedewerkers. 
   
 • 20 juni 2023: We hebben een informatiebijeenkomst georganiseerd over Kanaalknoop. Het ging over het ontwerpbestemmingsplan voor Kanaalknoop noord en het beeldkwaliteitsplan voor de hele Kanaalknoop. Omwonenden, ondernemers en andere belangstellenden konden de plannen bekijken en vragen stellen.
   
 • 21 en 30 maart 2023: We hebben inloopbijeenkomsten georganiseerd over Stationsomgeving Goffert. Daar konden omwonenden en andere belangstellenden de plannen bekijken en vragen stellen.
   
 • 4 en 6 oktober 2022: We hebben belanghebbenden, zoals omwonenden, bedrijven en andere geïnteresseerden laten weten wat er de komende jaren in Winkelsteeg gaat gebeuren.
   
 • 29 september 2022: Bedrijven in Winkelsteeg-Noord hebben we op de hoogte gebracht over de aanpassing van geluidszones en milieucategorieën.