De Hulsen

Op de hoek van de Nieuwe Dukenburgseweg en de Tarweweg zat tot voor kort een woon-zorgcomplex van Stichting IrisZorg. Die gebouwen zijn inmiddels gesloopt.

Wat komt er?

Het gesloopte woon-zorgcomplex werd gebruikt om 145 cliƫnten van IrisZorg onderdak te bieden en zorg te verlenen. Die functie blijft in de toekomst hetzelfde, alleen komen er 2 nieuwe gebouwen op deze plek. Hiervoor heeft de gemeente Nijmegen opdracht gegeven aan aannemer BINX Smartility. Zij zijn samen met het ontwerpteam, adviseurs van Stichting IrisZorg en de gemeente Nijmegen druk bezig met het ontwerp en de verdere uitwerking van het plan.

Waarom dit project?

De oudbouw voldeed niet meer aan de zorg eisen en technische eisen van deze tijd. Daarom maakt het oude complex plaats voor een nieuw en duurzaam woon-zorgcomplex, waarin de 145 cliƫnten van IrisZorg terugkeren.

Hoe ver zijn de plannen?

We werken samen met de aannemer en Stichting IrisZorg aan het ontwerp en de verdere uitwerking van de nieuwbouw. We verwachten dat we rond maart of april 2023 de omgevingsvergunning kunnen aanvragen.

Wat merkt u wanneer?

Voor nu is nog niet duidelijk wanneer de verbouwingen van start gaan. Zodra we meer weten, leest u dat hier.