Op weg naar een vernieuwend Winkelsteeg

Geschreven op

Achter de schermen werken we aan een nieuwe ‘Look & Feel’ voor onze communicatie rondom het gebied Winkelsteeg. Maar wat betekent dat eigenlijk? En waarom doen we dat?

Van werkgebied naar een woon-, werk-, en ontmoetingsplek

Winkelsteeg heeft een rijke geschiedenis en is vandaag de dag een gebied waar verschillende bedrijven en ondernemers zich hebben gevestigd. Sinds december 2023 wonen ook de eerste bewoners in NDW21, de nieuwe buurt in Winkelsteeg. De komende 15 tot 20 jaar verandert Winkelsteeg steeds meer van een bedrijvengebied naar een plek waar mensen zowel werken als wonen. Dit is een grote uitdaging. Daarom willen we Winkelsteeg als vernieuwend deel van Nijmegen een unieke uitstraling geven die past bij de huidige en toekomstige kenmerken. 

Winkelsteeg op de kaart

Om Winkelsteeg op de kaart te zetten als aantrekkelijk gebied waar je graag wil wonen en werken, geven we de communicatie rondom Winkelsteeg een nieuwe uitstraling die eer doet aan het gebied. Dat doen we door de unieke kenmerken en voordelen van het gebied te laten zien. Daarbij hoort onder andere een eigen logo, een nieuwe website, nieuwe kanalen op sociale media en nog veel meer. We gaan ook samen met partijen en ondernemers uit Nijmegen en omgeving tijdelijke initiatieven (placemaking) en projecten organiseren, zodat toekomstige doelgroepen alvast kennis maken met dit vernieuwende deel van Nijmegen. Ons doel is om van Winkelsteeg een levendige en succesvolle woon-, werk- en ontmoetingsplek te maken.

Bijschrift bij onderstaande afbeelding: Een voorproefje van de nieuwe uitstraling van de communicatie rondom Winkelsteeg.

Nieuwsgierig geworden?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Wil je op de hoogte blijven? Houd dan onze website en nieuwsbrieven goed in de gaten!