De uitslag van de enquête: Een nieuw sportcentrum in Winkelsteeg

Geschreven op

Winkelsteeg wordt de komende jaren flink vernieuwd. Er komt ruimte om te wonen, werken en elkaar te ontmoeten. Dit gebeurt in het groen, aan het kanaal, tussen de bedrijven en in de wijken. Bij een vernieuwd stadsdeel hoort natuurlijk ook een vernieuwde plek om te sporten.

Buitensport in Winkelsteeg

In Winkelsteeg kun je al volop buiten sporten. Denk aan Park Winkelsteeg of een rondje hardlopen of fietsen langs het kanaal. Maar hoe ziet jouw ideale binnensportomgeving eruit?

Nieuw sportcentrum op de plek van de Jan Massinkhal

Op de plek van de huidige Jan Massinkhal komt een nieuw sportcentrum. In dit sportcentrum komen verschillende sportfaciliteiten, zoals een zwembad en een dubbele sporthal.

Wat vind jij belangrijk aan een sportcentrum?

Een nieuwe sporthal van dit formaat is een grote ontwikkeling. Daarom vinden wij het belangrijk om jouw mening te horen. Jij bent de persoon die straks baantjes trekt, op de loopband staat, meedoet aan een groepstraining of in de horecagelegenheid nog even uitrust na het sporten.

Daarom vroegen wij jou eind 2023 wat jij belangrijk vindt aan een sportcentrum? Inmiddels hebben we alle ingevulde enquêtes grondig bestudeerd. We hebben alle antwoorden bekeken en nemen ze mee in onze beslissingen. Ben jij benieuwd naar de antwoorden van jouw medesporters? Binnenkort delen we de uitslag op MijnWijkplan.

In totaal hebben 230 personen gereageerd op de online enquête. We stelden 8 inhoudelijke vragen en vroegen in de laatste vraag of mensen op de hoogte gehouden willen worden. 100 personen gaven aan dit te willen.